Llanes i més llanes


Tot i que encara fa molta calor i ens sembla que no ha d’arribar mai la fred a Anfra Merceria ja ens estem preparant . Comencen a arribar les noves tendències en llanes . Els colors , les textures i els dissenys innovadors faran acte de presència per poder gaudir del tricot i del ganxet a casa o en el nostre espai “Embolica la troca”.

Ens acompanyaran marques tan reconegudes com Katia, Borgo di Pazzi, Presència, Phildar, o la Wooly de DMC .

Començarem presentant aquesta última doncs ha estat una nova aposta a Anfra Merceria. Hem agafat els colors del nou catàleg ja que si d’una cosa estem segurs es que els colors de DMC són immillorables , per una banda saben aconseguir una calidesa especial i per altra banda es poden combinar pràcticament tots.

llanes anfraWoolly és la llana de DMC per tricot i ganxet. És 100% llana merino de les  millors ovelles merines australianes.

És una llana d’alta qualitat i d’una extrema suavitat. És molt fàcil de treballar i apta per a qualsevol projecte. És una fibra activa i reacciona als canvis de temperatura corporal, manté la calor quan fa fred i la frescor quan el clima és més càlid.

 

lana woolly anfra

 

Us afegim alguns links de les principals marques en llanes de moda actual

Woolly de DMC
Lanas Katia

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *